tirsdag 18. mai 2010

OOOOOOOOOPPSSS!!!

OOOOOOPPPPSS! Vi har gjort ei skikkelig tabbe!!! Men først litt om alt som har gått fint ;P
Vi har hatt dugnadshelg med mange ivrige hjelpere. Nå er veggene ferdig tapetsert, og den delen som skulle males er malt :) Nå har vi bare igjen å male drageren to strøk. Den skal bli hvit.

Her maler jeg strøk nummer 3 med knall lilla maling. Dette er bare en liten kontrastvegg mellom over- og underskapene på den ene kjøkkenveggen.
Herr og (snart) fru Karlsen hjelper oss å tapetsere! Tuusen takk for god hjelp! :)
Vi ble rent drevne på å tapetsere! Gikk fint dette (selv om vi aldri har gjort det før). Mamma har vært en god lærer :)

Her er mønstertapet veggen vår på stua. Rett fin ble den :) Her ser dere også de andre veggene, her har vi helt lysegrå tapet. Veldig fornøyd :)

Pappa er godt igang med å lage hage til oss. Det går noen rør til byggefelta rundt rett gjennom hagen vår, så vi kunne ikke skjære ned terrenget slik som jeg hadde lyst. Men pappa fann ei fin løsning. Han la en steinkant rundt der vi skal ha terrasse, åsså skråa han oppover, blir veldig fint! Her er han iferd med å flytte storesteinen, slik at jeg fikk den akkurat der jeg ville :)
Utenfor carporten laget han ei skråning med en murkant. Her blir noe buskas etterhvert..


Alt dette har snekkerne gjort idag! Kjøkkenet er jo snart oppe! Imponert :)

I tillegg har snekkerne lagt ferdig gulvet, og det er kjempefint! Vi har byttet til hvitoljet eik på stua og kjøkkenet, og jeg får ikke skrytt nok av det gulvet, rett nydelig er det! :)
Elektrikeren har også gjort masse. Godt i gang med å ferdigstille! :) Men vi er veldig spent på hvor tv-uttakene våre blir av... De skulle sjekke det opp. Enten har elektrikeren glemt å legge de opp, eller så har snekkerne glemt å skjære det ut når de har kledd igjen..

Her er tabba vår!!! Se da! Grusomt! Vi har ikke tapetsert og malt langt nok ned!! KRISE! Vet ikke helt hvordan vi skal løse dette.. Vi valgte å tapetsere bare det området mellom benken og overskapene, både for å spare oss for arbeid og for å spare oss for materialer, men det var ikke så lurt det.. I alle fall ikke når vi ikke hadde vett nok til å ta kontrollmål... Lurer på hva snekkerne tenkte idag når de satt opp innredninga og såg dette, hehe..........(!)

-Eli Karin-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar