mandag 24. mai 2010

1 uke til overtakelse!!!! :D

Nå er det bare 1 uke til overtakelse!! Helt utrolig kor fort tida har gått, syns vi nettopp satt i kontraktsmøte med han Bjarte i Lampholmen, men det var jo i begynnelsen av august..

Vi er helt syyyyykt overarbeidet nå. Leiligheta ser bomba ut, det er kasser og ting over alt! Sånn er det vell bare når man skal flytte.. Organisatoren meg, har laget en 3 ukers-plan med små og store gjøremål innfelt på hver dag. Det måtte til for å holde styr på alt som må kjøpes, gis beskjed om, bestilles, byttes, barnevakter, osv.

På mandag skal leiligheta vaskes ned, for de nye eierne skal ta over på tirsdag. Så da må vi flytte ut alle tinga våra i helga. Heldigvis ville Camilla hos Lampholmen prøve å ordne det slik at noen rom var helt ferdig på fredag, slik at vi kan vaske de ned og flytte tinga våre dit. Da slipper vi dobbel flytting, og det er jo veldig bra siden det er bare 1 dag om å gjøre. For 31.mai er overtakelse av huset satt til :)

Ove har malt drageren i taket hvit nå i helga. I tillegg ser dere trappa og kjøkkenet som er nesten helt ferdig på dette bildet:


Jeg vet ikke hvor lurt det var av oss å tapetsere på forhånd. Snekkerne er nok ikke så forsiktige, for tapeten vår er full av hakk. Vet ikke hva vi skal gjøre med dette. Fint er det ikke!
Gulvet på boda er lagt. Vi bestilte grå fliser, men jeg syns de ser blå ut, så jeg må sjekke med Flisekompaniet.

Her er badet ferdig flislagt. Vi er spent på å se hvordan det blir når all innredning kommer opp. Vi har bestilt ett boblebad som kommer om noen dager :)

Vi har også bestilt oss sofa i helga! Og den er skikkelig fin. Lysegrå med svartspetter i. Hjørnesofa med sjeselong. Dessverre var det litt leveringstid, så vi får den ikke til vi flytter inn.

-Eli Karin-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar