torsdag 27. mai 2010

I helga begynner vi å flytte ting!!

Helga er satt av til pakking, nedvask av huset og flytting :) Nedvask av leiligheta har vi leid folk til, heldigvis!! Det skal gjøres på mandag, så da må alle tinga være ute på søndag.

Vi fikk avverget ei ny krise i går! Takk for transportstreiken sier vi! :) Det har blitt en misforståelse mellom oss og rørleggeren. Der er tillaget dusjrør på hovedbader, men vi skulle ha boblebad her. Vi har kjøpt et badekar fra en butikk i Oslo, og det skulle komme idag.. Men HELDIGVIS var det ikke sendt enda pga streiken. Noe lykke skal nå det komme ut av det! Vi skal endre bestillinga, men har ikke bestemt oss for om det blir steamdusj med badekar i bunnen eller hva. Vi skal kikke på det ilag nå, men først må jeg gå å vekke Ove, for han har sovnet når han la prinsessa vår :)

Ellers går det fremover i huset. Kjøkkenet er ferdig (tror jeg), og i tillegg holder de på å liste + setter inn innerdørene.

Vi skal på huset i morgen å kikke. Det er overtakelsemøte mandag morgen, men vi får begynne å sette inn ting allerede i morgen kveld :)

-Eli Karin-

1 kommentar: