tirsdag 1. desember 2009

Starten på blogg - starten på husbygging

I sommer tok vi den store avgjørelsen om å kjøpe oss en enebolig! Vi fikk dattera vår tidligere i sommer, og vi hadde begge ett ønske om at hun skulle få vokse opp i ett rolig og trygt område. Jeg har selv vokst opp på Ellingsøya (på samme byggefelt som vi nå har kjøpt), og både jeg og Ove har i flere år sagt at når vi skal bygge oss hus, så blir det der.

For en tid tilbake la Lampholmen ut fire hus til salgs i området, og etter litt diskusjon med oss selv, bestemte vi oss for å kjøpe :) 5.august signerte vi kontrakta, så nå er det snart tid for å flytte ut av byen, og det er vi veldig glad for!

Bilder av tomta:


Her er 4 tomter, nå er 3 av de solgt. Vi ønsker oss kjekke naboer, så løp og kjøp den siste ;) Annonsen ligger på Finn. Og det er bare å kontakte Bjarte hos Lampholmen!


Dette er vår tomt. Det blir flott utsikt når alle trærna er fjernet :)Pappa og Ove måler høyder for å se hvordan huset blir liggende.
Prinsessa vår er sikkert fornøyd med planene våre ;) Ho kan jo bare springe noen få meter til både bestemor&bestefar og David,tante&onkel! ;)

Vi har gjort noen endringer på huset. Vi har blant annet bygd på carport, fjernet ett soverom for å få større stue, endret noen vinduer og dører osv. Vi har også flyttet huset nordøst på tomta og trekt ut tomtearbeidet, denne jobben gjør pappa, da han har firmaet Br.Slotsvik Bil&Maskin.


Han ringte meg nå akkurat. Vi fikk igangsettingstillatelsen fra kommunen igår, så nå tok han første spadetak på tomta. Ååååå så vi gleder oss!! Skal stad å se i morgen formiddag :)


Første bloggdag - første arbeidsdag på tomta :)

-Eli Karin-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar