mandag 14. juni 2010

Vi har flyttet inn ja :)

Nå har det seg sånn at i en flytteperiode med utflytt + nedvask og innflytt + nedvask samme helg, så har man ikke tid til å blogge. Men nå, to uker senere, har vi kanskje tid, vi har i alle fall mulighet til å ta oss litt tid :)

Lampholmen var strålende presise. Vi overtok huset 31.mai, akkurat som avtalt :) Vi fikk en kompis til å hjelpe oss å kikke over huset den helga, og når vi traff Camilla på mandags morgen, hadde vi ei liste. Ikke med ting som var dårlig, men med småting som manglet. Vi innsåg fort at det aller meste på lista måtte vi bare stryke ut. Snekkeren sendte oss ett lurt smil for hver ting vi skulle vise, de hadde tydligvis vært der grytidlig å ordnet alt småpøtet, så det var jo helt supert! :)

Vi flyttet tinga våre helga for to uker siden, botillatelsen kom allerede fredagen etter, men vi valgte å sove hos mamma & pappa, tre hus lenger ned i gata, til vi kom litt mer i orden. Greit med ei lita snuppe på ett år, som elsker å ta alt i kassene å kaste utover gulvet. Så nå har vi sovet i huset vårt i 1 uke og 1 dag, og vi trives veldig.

På denne uka har vi rukket å ha 2 selskap, prinsessa vår fyllte 1 år forrige uke :)

I morgen er vi sammen med de tre andre husa her, innkalt til møte med Lampholmen. Spennende å se hva det bringer. Vi skal snakke om vei, kloakk og diverse.

Nå tror jeg vi må hive på oss dugnadsklærna å plukke stein å røtter på marka, vi må så snart! Ellers blir det ingen plen i år..

Bilder kommer når vi har kommet litt mer i orden :)

-Eli Karin-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar